L'OBSCUR ADEU DE TERESA LANZA

Una novel·la intrigant i torbadora sobre la hipocresia, l'amistat, la immigració i els privilegis. Un suïcidi inexplicable. Un misteri la veritat del qual no la saben ni els morts. Existeixen pocs llocs tan plàcids com aquest enclavament proper a Barcelona, d'avingudes amples, jardins cuidats i cases amb piscina. Un entorn idíl·lic on, en aparença, no passa mai res. Fins que un matí el dia desperta envaït per una plaga d'esqueles ben estranyes. Enganxats als arbres, clavats a les tanques, els cartells mostren la foto d'una noia, una creu negra i una pregunta escrita a mà: "Qui va matar la Teresa Lanza?". Cinc dones recorden la Teresa, la jove hondurenya que netejava les seves cases, i cap d'elles ha aconseguit oblidar la notícia del seu suïcidi, fa gairebé un any. El que totes ignoren, i ningú sospita, és que l'ombra de la noia continua vagant per les seves llars a la recerca de respostes.

L'OBSCUR ADEU DE TERESA LANZA

19,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

EL JUEGO DEL ALMA

Nueva York, 2011. Una chica de quince años aparece crucificada en un suburbio a las afueras. Miren Triggs, periodista de investigación del Manhattan Press, recibe de manera inesperada un extraño sobre. En su interior, la polaroid de otra adolescente amordazada y maniatada, con una sola anotación: «GINA PEBBLES, 2002». Miren Triggs y Jim Schmoer, su antiguo profesor de periodismo, seguirán la pista de la chica de la imagen mientras investigan la crucifixión de Nueva York. Así se adentrarán en una institución religiosa en la que todo son secretos y en un enigma único lleno de suspense en el que deberán descifrar tres preguntas de respuesta imposible: ¿qué le sucedió a Gina?, ¿quién envía la polaroid? y, la más importante; ¿están conectadas ambas historias? Tras vender más de 1.000.000 de ejemplares de sus anteriores novelas, Javier Castillo coloca sobre la mesa las piezas de un thriller inquietante e introduce al lector en un juego peligroso en el que se apuesta lo más preciado; una novela que juega con los dados de la fe y del engaño, del amor y el dolor, con extraños rituales y un oscuro secreto que, de descubrirse, puede cambiarlo todo.

978849129354

18,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

EL FILL DEL XOFER

Arran de la figura fosca i perversa d'Alfons Quintà (Figueres 1943-Barcelona 2016) ?periodista, advocat, oficial de la Marina Mercant i jutge, que el 19 de desembre de 2016 va assassinar la seva dona i després es va suïcidar amb una escopeta de caça?, Jordi Amat, un dels observadors més lúcids i transversals del moment , fa una reflexió sobre el poder en forma de
narració. Darrere d'una carrera periodística fulgurant (que transcorre per la direcció de TV3 o les tertúlies d'Intereconomía) s'oculta una traject.ria fosca plena de xantatges, persecucions sexuals, abusos d'autoritat i tripijocs diversos, que mostra com funcionen les clavegueres del poder a Catalunya: un relat magistral de periodisme testimonial.

EL FILL DEL XOFER

18,50 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

EL BUEN PADRE

Tras La novia gitana, El buen padre, del premiado Santiago Díaz, irrumpe con fuerza en la novela negra española. Después de recibir una llamada de alarma, la policía encuentra en un chalé de una urbanización madrileña a un hombre manchado de sangre y un cuchillo con sus huellas junto al cadáver de su mujer. Un año más tarde, un anciano se entrega a la policía afirmando ser el secuestrador de tres personas desaparecidas: el abogado defensor de su hijo, la jueza que le condenó y una joven estudiante que testificó en su contra en el juicio. Convencido de que los tres fueron sobornados, el hombre asegura que morirán uno cada semana hasta que detengan al verdadero asesino de su nuera y su hijo sea liberado. La inspectora Indira Ramos, de una ética tan inquebrantable como su fobia a los microbios, solo tiene tres semanas para resolver el caso antes de que "el buen padre" lleve a cabo su macabro plan. Reseñas:
«¿Qué estarías dispuesto a hacer por tu hijo? El buen padre se salta todos los límites morales. Adictiva.»

EL BUEN PADRE

18,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

QUIRKE EN SAN SEBASTIAN

The Guardian «John Banville/Benjamin Black es un maestro y su prosa es un deleite incesante.»
Martin Amis «Tal vez fuese mejor dejar a los muertos en paz, incluso si no estaban muertos.» Arrastrado por su vitalista esposa Evelyn a unas vacaciones en San Sebastián, el patólogo Quirke pronto deja de echar de menos el lúgubre y sombrío Dublín para empezar a disfrutar de los paseos, el buen clima, el mar y el txakoli. Sin embargo, toda esta calma y hedonismo se ven perturbados cuando un accidente algo ridículo lo lleva a un hospital de la ciudad. En él se cruza con una irlandesa que le resulta extrañamente familiar, hasta que finalmente cree reconocer en ella a una infortunada joven, amiga de su hija Phoebe. Si la memoria, o el abuso del alcohol, no le juegan una mala pasada, se trataría de April Latimer, presuntamente asesinada #aunque su cadáver jamás fue hallado# por su perturbado hermano en el transcurso de una sórdida investigación en la que el propio Quirke se vio implicado años atrás. Convencido de que no ha visto a un fantasma, insiste a Phoebe para que visite el País Vasco para salir de dudas. Lo que Quirke ignora es que la acompañará el inspector Strafford, por quien siente una aguda antipatía, y que, además, un asesino a sueldo muy peculiar emprenderá idéntico trayecto. La crítica ha dicho...

QUIRKE EN SAN SEBASTIAN

19,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

LA CIUDAD DE VAPOR

Carlos Ruiz Zafón concibió está obra como un reconocimiento a sus lectores, que le habían seguido a lo largo de la saga iniciada con?La Sombra del Viento.
«Puedo conjurar rostros de chiquillos del barrio de la Ribera con los que a veces jugaba o peleaba en la calle, pero ninguno que quisiera rescatar del país de la indiferencia. Ninguno excepto el de Blanca.»
Un muchacho decide hacerse escritor al descubrir que sus invenciones le regalan un rato más de interés por parte de la niña rica que le ha robado el corazón. Un arquitecto huye de Constantinopla con los planos de una biblioteca inexpugnable. Un extraño caballero tienta a Cervantes para que escriba un libro como no ha existido jamás. Y Gaudí, navegando hacia una misteriosa cita en Nueva York, se deleita con la luz y el vapor, la materia de la que deberían estar hechas las ciudades.

LA CIUDAD DE VAPOR

17,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

SWING

Als anys vint del segle XX, Enric Torres, fill d'una família d'empresaris de Palafrugell, és captivat pel ritme vital i lliure del jazz. Amb els amics, funda una jazz band que obté gran èxit a Catalunya. Quan la banda es dissol, l'Enric marxa a Nova York, on s'aferma en la idea que la música ajudarà a construir un món millor. Són temps d'esperança. De tornada a la Barcelona revolucionària dels anys de la Guerra Civil, per., l'Enric descobreix que tot all. que havia somiat s'ha ensorrat sense remei. Ni la llibertat, ni la igualtat ni la tolerància regnen a Europa iá ja no queda ni rastre d'aquella il·lusió i esperança.

SWING

19,50 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

PARAULA DE JUEU

El mestre d'obres Pere Baró rep l'encàrrec de la vila reial de Besalú de reconstruir el pont que tres-cents anys abans havia aixecat el constructor Prim Llombard. Una riuada l'ha destruït i posa en risc l'expansio? i la posicio? comercial de la ciutat. Un jove jueu, en Kim, descendent dels Llombard, troba la manera de participar en les obres, que s'aturaran per causes que es veurà abocat a investigar.
Una aventura medieval i vital que protagonitzen en Kim i l'Ester, una noia cristiana que treballa entre l'hospital de l'Almoina de Barcelona i el call jueu. A través d'ells veurem com jueus i cristians viuen la seva complexa realitat mentre ens capbussem en els costums del segle xiv. El poder de les paraules, la força de les conviccions, l'amor i el respecte com a ingredients bàsics per aixecar un pont d'entesa entre les dues religions. Una empresa que no serà gens fàcil perquè trobaran persones d'un costat i de l'altre que estan disposades a impedir-ho.

PARAULA DE JUEU

21,50 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

L'HOME QUE VA VIURE DUES VEGADES

Eivissa, 1999. La Maria i els seus fills, l'Àngel i l'Alba, de cinc i set anys, arriben una tarda plàcida de setembre a la platja després de saber que el vol del pare, el Salvador, ha estat cancel·lat i que torna amb el darrer avió de la nit. El que passarà en aquella petita cala ho canviarà tot per sempre. Aquesta és la increïble hist.ria del Salvador Martí, el fill que haurà de lluitar contra el destí quan rep una herència enverinada del seu pare; el noi que, avergonyit del món, trobarà ben aviat refugi a les pàgines dels llibres; el poeta que buscarà el seu reflex en les paraules de les dones i els homes que, abans que ell, van saber escriure amb bellesa i veritat el seu comiat. Aquest viatge que viurà el Salvador, a través dels personatges que anirà trobant a cada costat del mirall, és un cant a la vida que desdibuixa les fronteres entre la realitat i la imaginació, entre les obsessions i els somnis, entre el bé i el mal, entre Déu i el Diable. El protagonista veurà com s'esborren els límits entre la vida i la mort, com dues cares de la mateixa moneda.
«Si a alguna cosa se sentia lligat el Salvador era a la poesia. Per a ell dir poesia era com dir bellesa, per. bellesa en totes i cadascuna de les coses que sentia i que percebia, en cada detall que vivia, fins i tot en all. que li produïa rebuig. Va recordar Kerouac quan deia que estem morts perquè tot ja ha passat abans. Per tant, si tot ja ha passat abans és que tot és mort, també, pensava. La poesia era la millor eina per transformar aquella merda de món, per reviure el cadàver comú. Era evident que no calia arribar enlloc, només calia no allunyar-se gaire d'un mateix».

L'HOME QUE VA VIURE DUES VEGADES

21,50 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

SI NOS ENSEÑARAN A PERDER GANARÍAMOS SIEMPRE

Si miras la vida de cerca, no tiene ningún sentido. ¡Aléjate y disfrútala! Este libro entronca con ese increíble verso: «Al lugar donde has sido feliz no debieras tratar de volver». Es una de las verdades más grandes que existe y perder ese lugar jamás es triste porque siempre llegarán otros diferentes y mejores.

SI NOS ENSEÑARAN A PERDER GANARIAMOS SIEMPRE

18,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

EL JUDICI DE L'AIGUA

En una època fosca, marcada per la infàmia i la superstició, només els més valents clamaran justícia. Una magistral novel·la hist.rica ambientada a la Barcelona del segle XII en la qual Juan Francisco Ferrándiz, autor de La terra maleïda, ens brinda acció, aventures, traïcions, misteri i amor. Un gèlid matí de 1170, un judici cruel segella els destins de dues famílies enfrontades per l'avarícia i els usos feudals. Segons dicta la tradició, els primogènits de les dues cases, de pocs mesos d'edat, han de ser submergits en aigua gelada. El que s'enfonsi serà l'escollit de Déu, i aix. donarà la raó a la seva família. Arran del lamentable esdeveniment, la Blanca, la filla del noble Ramon de Corviu, és l'escollida, i Robert de Tramuntana, el condemnat, ha de veure durant anys com els vencedors s'apoderen de totes les seves possessions. Per. en el moment en què tots dos van lluitar per sobreviure, va néixer també una unió especial i indestructible entre ells. I alhora, en l'ànima del perdedor, va germinar el desig d'aconseguir un món més just, allunyat de les supersticions. Anys després, el jove Robert abandona les terres per dedicar-se a l'estudi de les lleis a Barcelona i a la llunyana Bolonya, mentre combat contra l'odi i les traïcions dels seus enemics. La troballa d'un llibre antic el converteix en pioner d'una gran renovació que no rau només en la lluita; al seu cor viatja sempre el record de la Blanca, la jove amb qui va compartir l'infame judici de l'aigua.

EL JUDICI DE L'AIGUA

21,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

COLINAS DE CALIFORNIA

Eve Ronin acaba de cumplir su sueño de ingresar en el equipo de Homicidios del condado de Los Ángeles. Lo ha logrado gracias a un vídeo viral en el que detiene a un famoso actor hollywoodiense pasado de vueltas. El departamento necesita lavar su imagen tras algunas actuaciones desastrosas y ascener a una figura mediática como Ronin puede ayudar. Perspicaz, metódica y obstinada, ella sabe que se merece el puesto, pero tiene que demostrárselo a sus colegas, casi todos hombres, más curtidos y mayores que ella.Con su primer caso serio se juega su futura reputación. Al menos cuenta con un compañero a punto de jubilarse que le puede enseñar algunos trucos. Ambos acuden a una casa unifamiliar en la que varias habitaciones están bañadas en sangre. Todo apunta a que ahí se ha producido una matanza, pero no hay ningún cadáver.

COLINAS DE CALIFORNIA

19,00 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

LA CONSPIRACION DE COLTAN

Magda Ventura, 42 anys, periodista d'investigació, amb un passat dur, que inclou l'assassinat de la seva parella abans del casament i un atemptat amb bomba a l'Afganistan, juntament amb un present fosc viscut sempre al límit, acudeix a una cita amb una prostituta d'alt standing, qui li vol explicar «una cosa molt important». Lamentablement, arriba tard. La dona ha mort, aparentment, víctima d'una pràctica sexual de risc: el shibari.
Magda no s'acontentarà amb avisar el seu amic, l'inspector Juan Molins, i voldrà saber la veritat per si mateixa. Submergida en l'univers del shibari, el sexe convertit en art i la prostitució de luxe, seguint una trama cada vegada més complexa i addictiva, descobrirà els secrets d'un complot internacional que pot canviar el destí de moltes persones i afectarà l'economia espanyola. Un complot a punt d'esclatar i del que no té cap prova, llevat que posi la seva vida en el punt de mira d'aquells per als quals la vida humana no té valor més enllà dels seus interessos.
I tot aix. mentre brega amb el seu amant, la seva psic.loga i la família, en la qual sempre ha estat i serà una rara avis.

LA CONSPIRACION DE COLTAN

18,50 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

NADIE ES NORMAL

Una asistenta con incontinencia verbal, unos matones septuagenarios realizando el que creen su último trabajo, un taxista insolente y preguntón, amigos, vecinos, compañeros de reparto, pelotas, pesados?, estos son los variados y característicos personajes que trufan las páginas de este divertido, entrañable y, en ocasiones, surrealista libro de relatos.
Historias de ficción cargadas de humor, salpicadas de ternura, y con un punto de acidez y crítica necesarias con las que el autor igual nos adentra en su mundo profesional, con sus respectivos sinsabores, como nos presenta personajes descacharrantes con la capacidad de enternecer a cualquier lector o escenas tan costumbristas como disparatadas.
Un pintoresco paisaje en el que la invención parece brotar de la cruda realidad, lo improbable se codea con el realismo más mundano y donde las anécdotas están servidas. Un libro para disfrutar.
Fresco, divertido, original, imprevisible, sincero, así es Nadie es normal, el sorprendente libro de Jordi Sánchez

NADIE ES NORMAL

17,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

REINA ROJA

Vuelve el autor español de thriller más leído en todo el mundo. Antonia Scott es una mujer muy especial. Tiene un don que es al mismo tiempo una maldición: una extraordinaria inteligencia. Gracias a ella ha salvado decenas de vidas, pero también lo ha perdido todo. Hoy se parapeta contra el mundo en su piso casi vacío de Lavapiés, del que no piensa volver a salir. Ya no queda nada ahí fuera que le interese lo más mínimo. El inspector Jon Gutiérrez está acusado de corrupción, suspendido de empleo y sueldo. Es un buen policía metido en un asunto muy feo, y ya no tiene mucho que perder. Por eso acepta la propuesta de un misterioso desconocido: ir a buscar a Antonia y sacarla de su encierro, conseguir que vuelva a hacer lo que fuera que hiciera antes, y el desconocido le ayudará a limpiar su nombre. Un encargo extraño aunque aparentemente fácil. Pero Jon se dará cuenta en seguida de que con Antonia nada es fácil. La crítica ha dicho:
«Juan Gómez-Jurado atrapa irremediablemente al lector.»
Booklist «Respira hondo antes de empezar a leer. No volverás a tener tiempo hasta el final.»
Javier Sierra «Gómez-Jurado es el mejor escritor de thriller de Europa.»
Gorka Rojo, Zenda

REINA ROJA

20,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

REY BLANCO

Vive el fenómeno que ha enganchado a más de 1.000.000 de lectores «Lo que está haciendo Gómez-Jurado es, sencillamente, el mayor truco de magia de la historia del thriller.»
ABC ESPERO QUE NO TE HA YAS OLVIDADO DE MÍ.¿JUGAMOS? Cuando Antonia Scott recibe este mensaje, sabe muy bien quién se lo envía. También sabe que ese juego es casi imposible de ganar. Pero a Antonia no le gusta perder. Después de todo este tiempo huyendo, la realidad ha acabado alcanzándola. Antonia es cinturón negro en mentirse a sí misma, pero ahora tiene claro que si pierde esta batalla, las habrá perdido todas. -La reina es la figura más poderosa del tablero -dice el Rey Blanco-. Pero por poderosa que sea una pieza de ajedrez, nunca debe olvidar que hay una mano que la mueve. -Eso ya lo veremos-, responde Antonia. EL FINAL ES SOLO EL PRINCIPIO

REY BLANCO

20,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

LOBA NEGRA

LOBA NEGRA

20,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

GAMBITO DE DAMA

La serie de hoy. El libro del momento. El personaje de tu vida. El libro en el que se inspira la miniserie más vista de la historia de Netflix. «Un libro que releo cada pocos años, por puro placer.»
Michael Ondaatje Desde su primera publicación en 1983, esta novela se convirtió en un libro de culto para ajedrecistas en particular y amantes de la gran novela americana en general. Un secreto que de repente explotó a finales de 2020 con el estreno de la serie basada en esta historia, conquistando en tiempo récord al mundo entero. Beth Harmon, la protagonista, es ya un icono en la mente de los millones de fans de Gambito de dama: huérfana, solitaria, politoxicómana, competitiva, frágil, genial. Una Mozart del ajedrez cuya inteligencia le brinda tantos éxitos como problemas. Esta novela, adictiva, trepidante, y con una tensión que no decae en cada partida, en cada viaje, en cada momento de abandono de la protagonista, que siempre oscila entre el éxito y el abismo, se quedará en el corazón de los lectores. Y les servirá además como introducción al mundo del ajedrez, que, como Beth Harmon, parece tranquilo y accesible, pero contiene debajo todo un volcán de pasiones y peligros. La crítica ha dicho...
«Un libro de culto para ajedrecistas.»

GAMBITO DE DAMA

19,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

INDEPENDENCIA

Cómo enfrentarse a quienes manejan el poder en las sombras? ¿Cómo vengarse de quienes más daño te han hecho? Vuelve Melchor Marín. Y vuelve a Barcelona, donde es reclamado para investigar un caso vidrioso: están chantajeando con un vídeo sexual a la alcaldesa de la ciudad. Cargado con su pesar por no haber encontrado a los asesinos de su madre, pero también con su inflexible sentido de la justicia y su rocosa integridad moral, Melchor debe desmontar una extorsión que no se sabe si persigue el simple beneficio económico o la desestabilización política, y, para hacerlo, se adentra en los círculos del poder, un lugar donde reinan el cinismo, la ambición sin escrúpulos y la brutalidad corrupta. Por ahí, esta novela absorbente y salvaje, poblada de una pléyade de personajes memorables, se convierte en un retrato demoledor de la élite político-económica barcelonesa, pero sobre todo en un furioso alegato contra la tiranía de los dueños del dinero y los amos del mundo.

INDEPENDENCIA

21,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

LES ESTRUCTURES ELEMENTALS DE LA NARRATIVA

El secret de les grans hist.ries: un llibre indispensable per gaudir encara més de les lectures, les pel·lícules i les sèries. Aquest llibre no explica com s#escriu una hist.ria; aquest llibre explica com s#escriuen totes les grans hist.ries que s#han escrit i que mai s#escriuran, i per què han captivat milions i milions de lectors. És una afirmació tan rotunda com certa. I per què cal llegir aquest llibre? De ben segur, per dos motius. Primer, perquè aquells que comencen a escriure no hagin de passar pel mateix suplici que va haver de patir al començament l#autor de novel·les tan populars com Victus o La pell freda. I segon, i més important, perquè els lectors de Les estructures elementals de la narrativa gaudiran el doble de les lectures, de les pel·lícules i de les sèries televisives. Per què ens agraden tant, les bones hist.ries? Com s#imaginen i es creen des del no-res? Com es desenvolupa un argument? Com s#articula correctament una trama? Com ha de començar i acabar una hist.ria perquè sigui reeixida? Són preguntes cabdals, perquè, en contra de la percepció més generalitzada #que considera les hist.ries com una eina d#oci sense transcendència#, el fet és que sense narrativa moriríem. Els relats no ens fan ser millors persones, sinó que exerceixen una funció superior: ens fan persones. Penseu en la vostra infància i en els textos que us explicaven com era el món. O en els somnis: el fet narratiu és una pulsió tan poderosa que cada nit... ens expliquem hist.ries a nosaltres mateixos! Per aix., a cavall de l#antropologia i partir d#exemples molt diversos #dels relats dels mbuti africans a La metamorfosi de Kafka, de Moby Dick de Melville al Tiburón de Spielberg, del Quixot a Joc de trons, entre d#altres#, Les estructures elementals de la narrativa revela amb enginy i amenitat el secret de tots els relats que, en paraules de l#autor, «fan d#aquest món, abismalment horrorós, un lloc suportable».

LES ESTRUCTURES ELEMENTALS DE LA NARRATIVA

19,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

UNA DOLÇA VENJANÇA

Una hist.ria rocambolesca que destapa la cara més corrupta i salvatge del món de l'art, escrita per l'autor de L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra Una divertidíssima trama d'embolics que barreja de manera sorprenent la realitat de les tribus massais, l'obra de la pintora Irma Stern, la figura d'Adolf Hitler, el paper de l'art i, sobretot, la set de venjança d'un jove que no té res a perdre. En Victor Alderheim, un noi ambiciós i sense escrúpols, es casa amb la filla d'un multimilionari galerista. Quan l'home mor, el jove enganya la seva dona i aconsegueix apropiar-se del negoci i veure satisfetes, per fi, les seves ànsies de diners i poder. Per. l'aparició en escena d'un fill bastard posa en perill els seus plans, i no està disposat a permetre-ho.

UNA DOLÇA VENJANÇA

20,00 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

EL MAL DE CORCIRA

«Lorenzo Silva retrata la Guardia Civil con un cuidado semejante al de Le Carré cuando escribe sobre el espionaje británico.»áAntonio Muñoz Molina
Un varón de mediana edad aparece desnudo y brutalmente asesinado en una solitaria playa de Formentera. Según varios testimonios recogidos por la Guardia Civil de las islas, en los días previos se lo había visto en compañía de distintos jóvenes en locales de ambiente gay de Ibiza. Cuando sus jefes llaman a Bevilacqua para que se ocupe de la investigación y lo informan de la peculiaridad del muerto, un ciudadano vasco condenado en su día por colaboración con ETA, el subteniente comprenderá que no es un caso más.
Para tratar de esclarecer el crimen, y después de indagar sobre el terreno, Bevilacqua tendrá que trasladarse con su equipo a Guipúzcoa, el lugar de residencia del difunto, a una zona que conoce bien por su implicación casi treinta años atrás en la lucha antiterrorista.
Allí deberá vencer la desconfianza del entorno de la víctima y, sobre todo, lidiar con sus propios fantasmas del pasado, con lo que hizo y lo que dejó de hacer en una «guerra» entre conciudadanos, como la que veinticinco siglos atrás hubo en Corciraá ?hoy Corfú? y que Tucídides describió en toda su crudeza. Esos fantasmas lo conducirán a una incómoda pregunta que como ser humano y como investigador criminal le concierne inexcusablemente: ¿en qué medida nos conforma aquello contra lo que luchamos?

EL MAL DE CORCIRA

21,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

LA DONA DE LA SEVA VIDA

El Joel, el Raimon i la Vict.ria són els germans Estrada. Cadascú viu en una punta de món. Un fet, per., els uneix. Una investigació periodística, en canvi, ho posa tot en risc. El Joel, director de documentals, aviat s'adonarà que hi ha descobertes que fan trontollar els sentiments, sacsegen la vida i obliguen a reescriure el passat.
Xavier Bosch, en la seva maduresa com a escriptor, combina els seus dos mons. El constructor d'intimitats recupera el periodisme amb una trama que pot posar tota una família en perill. És el preu de traspassar les línies vermelles de la veritat.
Cada família té els seus silencis. Cada país, també.
Després dels èxits d'Algú com tu, Nosaltres dos i Paraules que tu entendràs, torna Xavier Bosch amb una combinació perfecta d'emocions i intriga.á Una gran hist.ria feta d'amor, fidelitat, amistat i investigacions periodístiques.

LA DONA DE LA SEVA VIDA

21,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

EL INFINITO EN UN JUNCO

De humo, de piedra, de arcilla, de seda, de piel, de árboles, de plástico y de luz...Un recorrido por la vida del libro y de quienes lo han salvaguardado durante casi treinta siglos. «Una admirable indagación sobre los orígenes del mayor instrumento de libertad que se ha dado el ser humano: el libro».«Los libros de Irene Vallejo, claros e inteligentes, se leen muy bien e invitan a pensar. En la mejor línea humanista». CARLOS GARCÍA GUAL «Es un deleite leer la prosa de Irene Vallejo, creadora, brillante, plena de sensibilidad». LUIS LANDERO. Este es un libro sobre la historia de los libros. Un recorrido por la vida de ese fascinante artefacto que inventamos para que las palabras pudieran viajar en el espacio y en el tiempo. La historia de su fabricación, de todos los tipos que hemos ensayado a lo largo de casi treinta siglos: libros de humo, de piedra, de arcilla, de juncos, de seda, de piel, de árboles y, los últimos llegados, de plástico y luz. Es, además, un libro de viajes. Una ruta con escalas en los campos de batalla de Alejandro y en la Villa de los Papiros bajo la erupción del Vesubio, en los palacios de Cleopatra y en el escenario del crimen de Hipatia, en las primeras librerías conocidas y en los talleres de copia manuscrita, en las hogueras donde ardieron códices prohibidos, en el gulag, en la biblioteca de Sarajevo y en el laberinto subterráneo de Oxford en el año 2000. Un hilo que une a los clásicos con el vertiginoso mundo contemporáneo, conectándolos con debates actuales: Aristófanes y los procesos judiciales contra humoristas, Safo y la voz literaria de las mujeres, Tito Livio y el fenómeno fan, Séneca y la posverdad; Pero, sobre todo, esta es una fabulosa aventura colectiva protagonizada por miles de personas que, a lo largo del tiempo, han hecho posibles y han protegido los libros: narradoras orales, escribas, iluminadores, traductores, vendedores ambulantes, maestras, sabios, espías, rebeldes, monjas, esclavos, aventureras; Lectores en paisajes de montaña y junto al mar que ruge, en las capitales donde la energía se concentra y en los enclaves más apartados donde el saber se refugia en tiempos de caos. Gente común cuyos nombres en muchos casos no registra la historia, esos salvadores de libros que son los auténticos protagonistas de este ensayo.

EL INFINITO EN UN JUNCO

24,95 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

SOL COM UN MUSSOL

La veu més escoltada de Catalunya. El seu llibre més personal.
Els secrets de fer ràdio al límit. A contrarellotge i apassionadament, Jordi Basté i el seus han fet possible l'impossible: sis hores diàries de ràdio i xifres rècord d'audiència durant una situació excepcional. Tancats a casa, amb pors i incerteses, havent donat positiu en Covid-19 i amb bona part de l'equip malalt.
El periodista revela en aquest llibre la seva cara més íntima, les dèries i angoixes, i all. que el fa somriure: les obres del pis de sota que es colen en els seus davantals; la conversa amb Pilar Rahola i Oriol Mitjà que el deixa en estat de xoc; la coordinació a distància de membres del seu equip que li fa pensar en la pel·lícula Ratatouille o la trobada amb Toni Clapés, Agnès Marquès i Xavi Bundó per posar en comú l'experiència de fer ràdio des de casa.
Una mirada a l'interior del programa, un homenatge a l'equip, una defensa del periodisme i el retrat d'uns mesos que ningú oblidarà.
«Sempre sembla que s'hagi d'acabar el món, i amb Jordi Basté, sempre torna a començar.» M.nica Terribas

SOL COM UN MUSSOL

20,90 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

L'AIGUA QUE VOLS

Una reunió familiar provoca una catarsi inesperada.

La Marie Tremblaypierre aprofita la bonança de l'estiu quebequès per organitzar una trobada familiar a l'antic xalet de vacances. L'excusa de celebrar el setanta-sisè aniversari és forçada, per. les filles i el fill no s'hi capfiquen: rememorar els banys al llac i reviure la infantesa els sembla una bona idea per retrobar-se al cap de tant de temps. Hi duen les famílies respectives, o el que en queda, per. també els seus secrets, les seves vivències i, sobretot, els silencis de les coses que no es van dir quan tocava. 
Una extraordinària novel·la sobre la família, els records, la infantesa perduda i la identitat galardonada amb el Premi Sant Jordi.

L'AIGUA QUE VOLS

21,00 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

LA BIBLIA DE MASTERCHEF

La Biblia de MasterChef es el libro de referencia para cualquier amante de la cocina que recoge los secretos del talent culinario más mediático de TVE. Las mejores recetas, las técnicas imprescindibles, los utensilios necesarios, el paso a paso de las elaboraciones y todos los alimentos que debes conocer para que no se te resista ningún plato.
Desde cómo hacer un risotto hasta cómo dar el punto idóneo a la carne, desde marinar un pescado hasta elaborar las mejores trufas de chocolate, aquí encontrarás todo lo que necesitas para cocinar como el mejor chef y soñar con estrellas Michelin.

LA BIBLIA MASTERCHEF

24,95 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores

EL MENJAR DE LES FAMILIES

ElBulli s'ha convertit en un referent gastron.mic mundial per sempre. La inventiva, sofisticació, imaginació i tècnica de Ferran Adrià i el seu equip han revolucionat la manera d'entendre la restauració. Per., què menjava diàriamente la família d'elBulli? Com és possible cuinar cada dia per a una brigada de 75 persones? Voleu organitzar-vos a casa com es fa en un restaurant per tenir el menú a punt a l'hora de l'apat?Ferran Adrià ha reunit 31 menús equilibrats i saborosos, amb ingredients frescos i una elaboració acuradíssima per. senzilla, perquè la vostra família pugui aprofitar l'experiència del dia a dia a la cuina del millor restaurant del món.

EL MENJAR DE LES FAMILIES

19,95 €

 • Disponible
 • En 12 -48 hores